Back to basics: koffieautomaat met verse bonen

Een kopje koffie op het werk is altijd het ideale opkikkertje. Waarom zou u dan niet opteren voor de hoogste kwaliteit in smaak en aroma? Kies voor de meest verse en intense koffie, kies voor een koffieautomaat met bonen.

Topsmaak

De kwaliteit van een kopje koffie hangt niet alleen af van de koffieautomaat, maar vooral ook van de manier waarop de koffie wordt gemaakt. Koffie die gemaakt wordt van bonen staat bij menig koffieliefhebber op de eerste plaats. Niet alleen de smaak is top, maar ook de geur is heerlijk. Daar staan wel enkele dingen tegenover. Deze koffie is namelijk aan de duurdere kant, de koffieautomaat vraagt meer onderhoud en het duurt ook iets langer om een kopje te zetten.

Koffieautomaat met bonen op het werk

Aan een koffieautomaat met bonen hangt dus een prijskaartje vast. Waarom zou u dan toch voor zo’n koffieautomaat kiezen op het werk? Een eerste argument is uw personeel. Als zij kunnen genieten van een heerlijk bakje troost, zullen zij dit zeker op prijs stellen. Bovendien zal hun motivatie daardoor groter zijn. Daarnaast is ook de uitstraling naar uw klanten toe van belang. Een verkoopsgesprek starten met een kopje koffie van de hoogste kwaliteit kan alleen maar tot goede resultaten leiden. Tenslotte betekent een koffieautomaat met bonen ook een boost voor uw imago als bedrijf. Bezoekers of klanten zullen zo’n koffieautomaat zeker weten te appreciëren.

Kwaliteit gegarandeerd

Een koffieautomaat die met koffiebonen werkt, verschilt sterk van een volautomatisch koffiezetapparaat. Om te beginnen hebben ze een reservoir voor de koffiebonen en een ingebouwde koffiemolen. Het reservoir dient hermetisch te sluiten om de kwaliteit en de versheid van de bonen te garanderen. De hoeveelheid bonen die nodig is, wordt gemalen op het moment dat u uw kopje koffie vraagt. Geen vriesdroogkoffie, geen koffie-extract, gewoon koffie van verse bonen die ter plekke gemalen worden. Verser kan het niet!

Wil u ook heerlijk verse koffie op het werk aanbieden?

Vraag dan via bovenstaand formulier offertes aan voor koffiemachines.