De voordelen van een volautomatisch koffiezetapparaat

Er zijn zo veel verschillende soorten koffiemachines. Hoe beslist u dan als bedrijf welk apparaat het meest geschikt is? Veel bedrijven kiezen voor een volautomatische koffiemachine. Zo’n machine heeft namelijk als grootste voordeel dat het enorm gemakkelijk is in gebruik, omdat het volledig geautomatiseerd is.

Eén knopje voor een heerlijke koffie

Afhankelijk van de prijsklasse waarin de koffiemachine zich bevindt, kan de machine veel zelf. Zo hoeft u het vaak niet zelf te reinigen. U dient dus maar op een knopje te duwen voor een heerlijke espresso of koffie. Meer geavanceerde koffiemachines kunnen u zelfs een cappucino of latte machiato bieden.

Basis, midden, hoog en design

Er zijn vier segmenten van volautomaten: basis, midden, hoog en design. De basis volautomaat is de goedkoopste en beschikt over alle standaardfuncties, het is een prima koffiemachine voor wie Senseo gewend is. De koffiemachines in de middenklasse worden vaak gekozen door mensen die graag een echte Italiaanse espresso of koffie drinken. Deze apparaten hebben meer functies en ook een display. Het derde segment bestaat uit koffiemachines van topkwaliteit met een brede waaier aan functies en afstellingen. Ook de designmachines hebben de beste functies en zijn bovendien echte kunstwerkjes.

Een volautomatisch koffiezetapparaat op kantoor is een echte meerwaarde voor uw werknemers.

Bied uw werknemers ook een gemakkelijk kopje koffie op het werk.

Vraag offertes aan en kies het beste koffieapparaat voor uw bedrijf.