Koffie op het werk zorgt voor gezonde werknemers

Koffie heeft een gunstige invloed op onze gezondheid. Zo verkleint koffie drinken de kans op dementie en Alzheimer. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Zuid-Florida. Gun uw werknemers daarom hun dagelijkse portie koffie op het werk.

Minder dementie en Alzheimer bij koffiedrinkers

Studies tonen aan dat er een verband is tussen het drinken van koffie en de kans op de ziekte van Alzheimer en dementie. Bij personen met milde geheugenstoornissen werd het cafeïnegehalte in het bloed gemeten en werd na vier jaar het geheugen nog eens getest. Het resultaat was dat de personen met meer cafeïne in het bloed  geen dementie of Alzheimer ontwikkeld hadden. Het beschermende effect zou vooral aan de cafeïne te danken zijn, maar daar zijn de onderzoekers nog niet helemaal uit.

Koffieautomaten op het werk verlagen de kans op dementie

Wie drinkt er nu niet graag een kopje koffie op het werk? Met een koffieautomaat  maakt u het uw werknemers en uzelf gemakkelijk en verlaagt u de kans op dementie en Alzheimer. Koffie op het werk aanbieden is de ultieme manier om dagelijks een gezonde portie koffie naar binnen te spelen.

Wil u ook koffie op het werk? Maak het uzelf gemakkelijk en ga voor een koffieautomaat.

Ontvang via bovenstaand formulier vrijblijvende offertes en vergelijk koffiemachines.