Koffiemachine met vriesdroogkoffie

Vriesdroogkoffie is een oploskoffie op basis van gedroogd koffie-extract waarmee u in enkele seconden een lekker kopje koffie kunt zetten. Erg gemakkelijk dus voor een koffiemachine op het werk.

Grote hoeveelheden koffie worden onder zeer koude temperaturen omgezet naar een vaste vorm en vervolgens verkorreld. Daarna worden de waterdruppels uit het ijs geëxtraheerd, vandaar dat men spreekt van ‘vriesdroog’ koffie. Deze koffie kan lang bewaard worden en is erg gemakkelijk te gebruiken. U hoeft er slechts heet water aan toe te voegen om een heerlijk kopje koffie tevoorschijn te toveren.

Voordelen koffiemachine met vriesdroogkoffie

  • Vriesdroogkoffie wordt vaak aangewend voor koffiemachines om verschillende redenen. Ten eerste is er slechts een kleine hoeveelheid van deze koffie nodig om een lekker kopje te zetten, waardoor de capaciteit van een koffiemachine met vriesdroogkoffie erg groot is.
  • Vriesdroogkoffie wordt volgens een strikte procedure gemaakt, waardoor alle smaakstoffen en het aroma worden behouden. Zo komt de koffie volledig tot zijn recht.
  • Er wordt ook vriesdroogkoffie ontwikkeld met verschillende aroma’s, denk maar aan chocolade, walnoot, karamel, likeur, vanille enz. Zo is er voor elk wat wils.
  • Een kopje koffie wordt met een koffiemachine met vriesdroogkoffie in een mum van tijd gezet (gemiddeld 5 tot 8 seconden).
  • Er is geen koffieresidu.
  • De koffiemachine heeft weinig onderhoud nodig.

Kortom, een koffiemachine met vriesdroogkoffie is een volwaardig en handig alternatief dat bij veel bedrijven in de smaak valt. Wie snel en gemakkelijk koffie op het werk wil aanbieden aan zijn werknemers, doet met een koffiemachine met vriesdroogkoffie in ieder geval een goede zaak.