Waarom heerlijke koffie op het werk essentieel is

Twee derde van werkend Nederland kan niet zonder koffie op het werk. Een heerlijk kopje koffie of thee zou het werk een stuk aangenamer maken. Goede koffie op de werkvloer is dan ook een ‘must’.

Een koffiehoek is de ideale plek voor collega’s om op een losse, informele sfeer van gedachten te wisselen. Hoe vaak ontstaan er geen creatieve idee├źn aan de koffiemachine?

Kwaliteitskoffie is een meerwaarde voor medewerkers en klanten

Medewerkers klagen vaak dat de koffie uit de koffiemachine helemaal niet lekker is. Er zit geen smaak aan, de koffie proeft slap en soms ziet u zelfs koffiegruis in uw kopje. Een professionele koffiemachine (met eventueel verse koffiebonen) is dan ook noodzakelijk. Een heerlijk vers kopje koffie aanbieden, verhoogt namelijk het moraal van uw werknemers en klanten.

Plaats een professioneel koffiemachine

Met een professioneel koffiemachine hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Deze wordt perfect afgesteld, u kan gebruik maken van de lekkerste koffiebonen en daarbovenop zijn service en onderhoud automatisch inbegrepen. U hoeft enkel nog op de knop te drukken voor een heerlijk vers kopje koffie.

Wilt u ook de smaak van uw koffie in uw bedrijf / organisatie verbeteren?

Ontvang via bovenstaand formulier 4 vrijblijvende offertes van koffieleveranciers en vind de juiste machine!